Visit Västerbotten

Lycksele varvar upp

Det är drag i Lycksele. Motorveckan varvar upp och det finns sannerligen aktiviteter för hela familjen. Nu kan du, dessutom, få tre attraktioner för en biljett.

Motorveckan börjar den 21 juli och sedan väntas fullt ös i Lycksele med bilentusiaster från hela landet och våra nordiska grannländer på plats. Bilträffarna har blivit en jättesuccé och evenemanget har vuxit år från år och drar till sig tio-tusentals intresserade.
    Förutom bilträffarna bjuds det, bland mycket annat, på bilutställning, burnouttävling och snöskoter på vatten plus massor av underhållning från olika scener och evenemangsplatser. 
    Men Lycksele är inte bara motorveckan. Staden är det perfekta resmålet för barnfamiljer, för här finns verkligen någonting för alla familjemedlemmar. Lycksele Djurpark är en spännande upplevelse, Liksom Ansia Badpark och Gammplatsen. Nytt för i år är "Tre pånger så kul-biljetten"  vilket ger tillträde till de nämnda attraktionerna för en billig peng.
    Lycksele välkomnar sannerligen sin besökare på bästa sätt och här finns massor av andra saker att göra, Nallebjörnens lekland och Skogsmuséet, exempelvis.