NI + VI = SANT

Vi tror fullt ut att bloggare är här för att stanna. Så varför inte stanna med oss? Kom till Västerbotten, ta ett kliv ut i den fria vildmarken på ett snöklätt fjäll eller in i sorlet från den moderna staden.

Ta ett smakprov av Västerbotten, en livsstil full av kontraster

Västerbotten är skiftningarnas rike. Från snöklädda fjäll genom djupa mystiska skogar ut till den glimrande Östersjön. Upplev den inhemska samiska kulturen eller en modernt surrande stad. Möt norra Sveriges dolda pärla.

Västerbottens landskap tillsammans med delar av Ångermanland, Jämtland och södra Lappland bildar Västerbottens län. En yta med samma storlek som Danmark strax söder om polcirkeln. Upptäck fyra tydliga säsonger, som enligt den samiska kulturen till och med är åtta. Skåda magiskt norrsken eller den eviga midnattssolen, upplev kulturen och känn på kontrasterna i ett län med en alldeles unik atmosfär.

Vi vill sprida vetskapen om Västerbotten och allt magnifikt som länet har att erbjuda. Mer än gärna tar vi emot dig som resebloggare, instagrammare eller youtuber med öppna armar. Smultronställen finns det gott om, som många fler borde få ta del av. 

Varmt välkommen till oss!

English?

Bloggare, vi vill prata med er!

Det digitala samhället är mer utbrett och kraftfullare än någonsin tidigare – det vill vi vara en del av. 

Vi tror att innehållskreatörer kommer att vara en stor del av vår framtid – och vi tror att du redan har idéer om hur framtiden kan se ut. Med samlingsordet innehållskreatörer menar vi just dig som bloggar, instagrammar, har en youtubekanal eller annan liknande plattform. Vi representerar sex stora destinationsorganisationer som bara väntar på att höra från dig.

Tveka inte att kontakta oss eller någon av våra partners.

Välkommen till Västerbotten i Lappland och alla spännande äventyr och upplevelser som väntar dig.

Vi har gott om plats, välkommen!

Skogar, sjöar, klippor och kust. Men det är inte bara naturen. Det finns också en modern stad i liten skala. Välkommen till Skellefteå!

Vi är redo att visa vår destination för dem som älskar naturen, kultur och mjuka äventyr. Vi arbetar med bloggare som skriver på svenska, engelska, holländska och tyska i olika plattformar, men alla med spännande idéer är varmt välkomna!

Skidorten med de bästa av svenska fjäll

Hemavan Tärnaby är centrum för friluftsliv i den svenska delen av Lappland, vi erbjuder otrolig skidåkning i en fantastisk fjällmiljö.

De två byarna Hemavan och Tärnaby erbjuder skidåkning på alla nivåer. Totalt finns här 15 liftar, 80 nedfarter, två snowparks och en Ski Cross Arena. Här är också Kobåset, som allmänt betraktas som Sveriges bästa friåkningsområde. Hemavan är Sveriges enda skidort som kan skryta med sin egen flygplats rätt i centrum, bara några minuters promenad från skidbackar och boende.

Sommar och höst i Hemavan Tärnaby
Sommaren och höst är området är perfekt för vandring och fiske för uppleva naturen. Den mest kända leden är Kungsleden som börjar i Hemavan och sträcker sig 450 kilometer norr till Abisko. På vägen finns en otrolig varierande terräng som erbjuder fantastisk vandring oavsett om du är en erfaren vandrare eller nybörjare.

Vi arbetar med engelska, norska, finska och svenska bloggare i olika plattformar. Men alla med ett stort intresse och fokus på friluftsliv är varmt välkomna!

 

Välkommen till Västerbotten Lappland

Som gäst här kommer du att möta naturen med vilda floder och berg, den samiska kulturen, njuta av matlagning utomhus och uppleva naturens äventyr.

Vi representerar turistföretagen i ett stort område av ett glest befolkat Västerbotten Lappland. Vi arbetar med resebloggare skriver om natur resor och kultur och vi söker bloggare som skriver på engelska, norska, finska, tyska och holländska.

Modern komfort och orörd vildmark

Södra Lappland erbjuder en blandning av modern komfort som blandas med orörd vildmark, bergskedjor och norrländska skogar.

Renskötarkultur och levande mark är en tusentals år gammal kultur som lever än idag. Blandat med vildmarken finns byar som erbjuder härliga utomhusaktiviteter i världsklass, möten med gamla kulturer och magnifik mat och dryck för alla smaker.

Vi arbetar gärna med bloggare som skriver på svenska, tyska eller finska. Men självklart är alla med ett öppet sinne välkomna!

Välkommen till Umeå

Njut av sorlet i staden, vildmarkens lugn, trendig shopping, prisbelönta designhotell och förstklassiga restauranger.

I Umeå arbetar vi med bloggare skriver om natur, mat och kultur.
Vi välkomnar alla nationaliteter, men just nu söker vi bloggare som skriver på engelska, norska, finska, holländska och tyska.