Forsränning och kanot

Följ med strömmen eller gå emot. Forsränning i Västerbotten är ett riktigt äventyr oavsett. Vill du ta det lite lugnare rekommenderas kajakpaddling eller att paddla kanot längs någon av alla natursköna vattenleder.

Följ med strömmen. Eller gå emot. Forsränning i Västerbotten är ett riktigt äventyr oavsett. Vill du ta det lite lugnare rekommenderas kajakpaddling eller att paddla kanot längs någon av alla natursköna leder. 

De vilda älvarna och de otämjda forsarna är perfekta platser för våghalsiga äventyr. Du avgör själv vilken utmaning du vi ge dig ut på – tillsammans med några av Sveriges mest erfarna forsrännare och vattenäventyrare lovar vi en rolig och säker upplevelse.

Ska vi nämna någon speciell plats så är det Vindelälven, en av Sveriges få outbyggda älvar. Här erbjuds kontrastrika skiftningar och spännande natur; intensiva och adrenalinstinna passager, med fallmeter upp mot 10 meter som varvas med längre avslappnande turer.

Men runt om i Västerbotten hittar du förstås många andra intressanta och vackra platser som ger minnesvärda upplevelser på vatten. Kanot, stå-upp-paddling, riverboard eller en egenbyggd flotte är bara några alternativ du kan välja. Nedan finner du förslag på några av dem.

Mer information